Yurtdışındaki gizli mücevherler

Hidden gems abroad

Yelken yaparken gidilecek turistik ve popüler yerleri kolayca bulabilirsiniz. Bu blogda, tatilinizin tadını huzur içinde çıkarabilmeniz için bazı benzersiz ve daha az kalabalık noktaları sizin için sıraladık. Kalabalık limanlar ve plajlar için endişelenmeyin, biz hallederiz.

Biševo, Hırvatistan

Biševo, Hırvatistan

Deniz mağaraları oldukça popülerdir. Hırvatistan’da bulunan Biševo adasında muhteşem Mavi Mağara’yı bulabilirsiniz. Derin mavi mağara neredeyse doğal olmayan bir etki gösterir, güneşli günlerde ışık yansıyarak mağaraya olağanüstü bir parlaklık verir. Ne yazık ki adayı kendi yatınızla ziyaret etmeniz mümkün değil, mağaraya bir tur atmak için komşu ada Vis’e gidebilirsiniz.

Karadağ

Karadağ

Karadağ’a yelken açtığınızda keşfetmek için sadece bir bölge seçmek imkansızdır. Bu yüzden size sadece tüm ülkeye bir göz atmanızı tavsiye edeceğiz, bu mümkün çünkü çok küçük bir ülke. Karadağ çok güzel plajlara ve muhteşem bir sahile sahiptir. Yani güneşlenmek, yerel köyleri ziyaret etmek ya da dağlara tırmanmak istiyorsanız Karadağ tam size göre.

La Graciosa, İspanya

La Graciosa, İspanya

Birçok insan sessiz ve ıssız bir plajın özlemini çeker. Ne yazık ki, en popüler tatil ülkelerinde bunu bulmak zor. La Graciosa, Lanzarote’den hemen önce yer alan, güzel ve çoğunlukla sakin plajlara sahip bir adadır. Adaya sadece tekneyle ulaşılabilmektedir ve bağımsız gezginlerin buraya yanaşmak için izin alması gerekmektedir.

İtalya'nın çizmesinde

İtalya’nın çizmesinde

İtalya’nın çizmesi, tekne tatili için mükemmel bir yer olarak kendini ödünç verir. Bu tropik bölge size güneş, güzel sular, lezzetli yemekler ve güzel yelken rotaları sunar. Napels’te yemeklerin ve harika manzaranın tadını çıkarın ve Sicilya’ya doğru yelken açın. Burada da yemekler harika, aslında Sicilya mutfağının gerçekten tahtta olduğu söyleniyor.

Skiathos, Yunanistan

Skiathos, Yunanistan

Skiathos mükemmel bir resim. Yunan adası gelmiş geçmiş en güzel plajlara sahiptir. Beyaz çakıllı plajlar, turkuaz sular ve muhteşem kayalar. Skiathos, çakıl veya kum plajları olan birçok sessiz ve huzurlu koya sahiptir. Lalaria plajı Skiathos’ta en çok ziyaret edilen plajdır. Skiathos’u tekneyle ziyaret ederken, doğrudan yakındaki deniz mağaralarına yelken açın. Güneşin konumuna bağlı olarak mağaralar olağanüstü bir ışıltıya sahip olacaktır.

Galešnjak, Hırvatistan

Galešnjak, Hırvatistan

Kalp adası olarak da bilinen Galešnjak, bariz şekli nedeniyle muhtemelen size yabancı gelmeyecektir. Galešnjak çoğunlukla adanın sevimli şekliyle bilinir ve aynı zamanda sakin tropik plajlara sahiptir. Ada, Dalmaçya sahili ile Pašman adası arasında yer almaktadır ve sadece tekneyle ulaşılabilmektedir. Hırvatistan, sakin ama maceralı yelken tatilleri için mükemmel olan binlerce küçük adasıyla yelken için harika bir ülkedir.

BlueWater Kayıt Hizmetleri Hakkında

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun.

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtlarına veya AIS & MMSI Hizmetine bir göz atın. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil.

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

30 Nisan 2024