Yunan ticari yat kaydı

Greek commercial yacht registration

Bir yatı ticari olarak kullanırken, bir Yunan ticari yat kaydı doğru seçim olabilir. Ticari amaçla kullanmak istediğiniz bir yatınız mı var? O halde ihtiyaçlarınıza uygun bir ülke için doğru kararı vermek çok önemlidir.

Yat kaydı sunan çeşitli ülkeler vardır. Hepsinin kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Şahsen sizin için en avantajlı olan yat kaydını seçtiğinizden emin olmanız gerekir.

Yunan ticari yat kaydının yanı sıra, çeşitli başka tekne kayıt seçenekleri de vardır. Bu blogda Yunanistan’ın tescili hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri okuyabilirsiniz.

Yunan ticari yat kaydı

  • Bir Yunan ticari yat kaydı, AB ticari ve AB dışı ticari yatlara izin verir. Bir mali temsilci atayarak ve kayıt yaptırarak Yunanistan’dan charter yapmanıza izin verilir. Deniz ve Ege Ticaret Bakanlığı’na başvuruda bulunmanız gerekmektedir.
  • Ticari yat kullanıcıları için, biniş limanından bir beyanname temin edilmelidir. Bu işlem kalkıştan 48 saat önce yapılmalı ve charter sözleşmesi sunulmalıdır.
  • Yunan sularında yolcu indirip bindirebilmek için Yunan charter lisansına başvurmak gerekmiyor.
  • Yatlara uygulanan %10 Lüks Vergisinin kaldırılması.
  • AB yatları DEPKA’ya sahip olmalı ve AB üyesi olmayan yatlar yaklaşık bir yıl boyunca teslim edilen bir Transit Log almalıdır.
  • UBO’nun yatı özel kullanım için kullanmasına izin verilmektedir. Yatın herhangi bir üçüncü taraf kiralamasına dahil edilmemesi şartı geçerlidir.

Yat kaydınız veya MMSI lisansınız için BlueWater Kayıt Hizmetleri

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun.

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtları, AIS ve MMSI Hizmeti ve çok daha fazlası gibi hizmetlerin çoğunu tek bir çatı altında yapabilirsiniz. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil.

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

30 Nisan 2024