Yat Kaydı – Nereden Başlamalı?

Yacht Registration- Where to Start?

Acele etme.

Paranızı yelkenli veya motorlu bir yata yatırmayı planlıyorsanız, bu yatırımın uluslararası nitelikte olduğunu bilmelisiniz. BlueWater Kayıt Hizmetleri, yat kaydı gibi önemli bir konuda size tavsiyelerde bulunmak için yanınızda.

Yat kaydı için doğru ülkeye karar vermek söz konusu olduğunda doğru kararlar vermelisiniz. Doğru şirketi bulmak için yatçılık uzmanlarına danışmak akıllıca bir karardır. Bazen dolandırıcılığın bir parçası olabilirsiniz veya varlıklarınızı ve pasaportunuzu ve ayrıca gereksiz yükümlülükleri ve vergileri ifşa etmek zorunda kalabilirsiniz, bu nedenle dikkatli olun ve bundan kaçınmak için profesyonel tavsiye alın.

Heyecan içinde karar vermemeli veya yat kaydı sunan herhangi bir şirketi seçmemelisiniz. Teknenizi veya yatınızı kaydettirmek istediğiniz ülke, para miktarını, seyahat özgürlüğünü ve daha fazlasını etkileyebilir. Bazı ülkelerde, diğer yargı bölgelerine serbestçe seyahat etmenize izin verilirken, bazılarında verilmez. Çoğu ülke yüksek kayıt ücretleri, vergi yüzdeleri ve diğer ücretler talep eder, bu nedenle bu konuda araştırma yapmalı ve ardından kayıt için doğru ülkeyi ve şirketi seçmelisiniz.BlueWater Registration Services, yat ve tekne kaydı konularında size yardımcı olmak için iyi bir seçimdir.

Ne seçeceğiniz konusunda akıllı olun…

Bayrağınızı akıllıca seçmeniz gerekir. Yat veya tekne bayrağı seçimi, yat satın alırken verebileceğiniz önemli bir karardır. Bayrak seçimi vergilerinizi, gizliliğinizi ve yükümlülüklere maruz kalmanızı etkiler. Yat veya tekne sahiplerinin çoğu, yatlarını kaydettirmek için AB veya İngiltere’yi seçmektedir. Doğru yerleri seçerek, külfetli düzenlemelerden veya vergilerden kaçınabilirsiniz. Uygun kayıt politikalarına sahip olan yeri tercih etmelisiniz.

Yat kaydı için doğru ülkeyi seçmek için profesyonellerle çalışmanız gerekir. Tekneniz bir ülkede tescil edildikten sonra, o ülkenin tüm yasaları yatınız veya tekneniz için geçerli olacaktır. Cazip vergi yapısına sahip pek çok ülke var ancak başka sorunlarla karşılaşmanız gerekebilir. AB ve ABD tarafından saygı duyulan bir ülkeye gitmeniz gerekir. Zaten kötü bir üne sahip olan bir ülkeye gitmeyin, çünkü bu sizin için bir güçlük olabilir.

Bunun sonucunda vergi ve sınır makamlarının sık denetimleri söz konusu olacaktır.

BlueWater Kayıt Hizmetleri, kayıt uzmanı…

Çoğu insan Hollanda, Birleşik Krallık ve Polonya’yı teknelerini veya yatlarını kaydettirmek için en cazip ülkeler olarak görmektedir. Seçmenin en iyi avantajlarından biri, sadece birkaç gün içinde kayıt yaptırabilmenizdir. Örneğin Hollanda AB ICP Işık Kaydı, Polonya veya Birleşik Krallık Bölüm 1 kaydı.

Tekne sahiplerinin çoğu Hollanda, İngiltere ve Polonya’yı diğer ülkelere tercih ediyor. Yat sahibi, Hollanda, İngiltere veya Polonya bayrağı altında kayıt yaptırarak çok para tasarrufu sağlayabilir. Burada kayıt ve vergi gereksinimleri asgari düzeydedir. Ayrıca ışık ve küresel kayıt hakkında her şeyi bilmelisiniz. Tek yapmanız gereken, tüm kayıt süreci boyunca size rehberlik edebilecek profesyonelleri bulmakla işe başlamaktır.

Yat kaydınız veya MMSI lisansınız için BlueWater Kayıt Hizmetleri

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun.

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtları, AIS ve MMSI Hizmeti ve çok daha fazlası gibi hizmetlerin çoğunu tek bir çatı altında yapabilirsiniz. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil.

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Bize info@yachtregistration.services adresinden bir e-posta gönderin veya bizi arayın: +31 58 707 42 39.

30 Nisan 2024