Tekne kaydının 5 avantajı

5 advantages of boat registration

Satın aldığınız tekne, yat veya jetski ile dünya çapında seyahat etmek istiyorsanız, muhtemelen bir tekne kaydına ihtiyacınız vardır. Kayıt olmadan yatçılıktan en iyi şekilde yararlanamayacağınız için bir tekne kaydını geciktiremezsiniz. Bu kayıt, birçok popüler ülkeyi ve etrafındaki yerleri gezmenize izin verir. Teknenizi kaydettirdikten sonra ekstra vergi veya harç ödemenize gerek yoktur. Bu kılavuzda, yatınızı bugün kaydettirmenin birçok faydasından bahsettik, bunları aşağıda kontrol edin:

Rekabetçi tekne kayıt maliyetlerinin avantajlarından yararlanın

Hem ilk kayıt hem de yenileme süreci açısından minimum maliyetle tekne kaydınızı hızlı bir şekilde alabilirsiniz. BlueWater Kayıt Hizmetleri aracılığıyla AB ICP Işık Kaydını seçerseniz, düşük maliyetli kayıt, birkaç gün içinde mümkün olan kayıt ve kaliteli hizmet gibi birçok avantajdan kesinlikle yararlanacaksınız. Bu, çoğu AB ülkesinde geçerlidir. Yıllık tekne vergisi ödemek zorunda değilsiniz.

Dünya çapında kabul gören bir tekne kaydı istiyorsanız, Hollanda Dünya Çapında Kayıt veya Birleşik Krallık Bölüm 1 kaydını seçebilirsiniz. Birleşik Krallık Bölüm 1 kaydı daha ekonomiktir, sadece 3 gün içinde yapılabilir ve ticari yatlar için uygundur.

Vatandaşlık konusunda kısıtlama yok

Hafif kayıt herkese açıktır ve tekne kaydınızı Hollanda bayrağı altında almak için ikamet etmeniz veya Hollanda vatandaşı olmanız gerekmez. Hollanda’da bir adresiniz yoksa, Yat kayıt Hollanda herhangi bir ekstra ücret talep etmeden sizi temsil edecektir. Şirketimizin adresini ikametgahınız olarak kullanmanıza izin verilecektir. Bu kayıt ücretine dahildir.

Kolay kayıt süreci

Kayıt süreci sorunsuzdur. Arzu ettiğiniz kayda bağlı olarak çevrimiçi tekne kayıt formlarımızdan birini doldurmanız yeterlidir. Kayıt ve yetkilendirme sözleşmesini imzalamanız ve gerekli birkaç belgeyi sunmanız gerekmektedir. Tekneniz için belgeleri gönderdikten sonra, bunları kontrol edip doğrulayacağız. Çoğu durumda her şey yolunda gider. Aksi takdirde, sizinle iletişime geçecek ve talebinizi tamamlamanıza yardımcı olacağız. Paylaştığınız bilgileri doğru bulmamız halinde, resmi kayıt belgeleri kurye ile tarafınıza gönderilecektir. Bu, iki yıl sonra kayıt belgenizi yenilemek için kolaydır. Yenileme formunu doğru zamanda göndereceksiniz ve sadece bir yenileme ödemeniz gerekiyor.

Hızlı süreç: üç gün içinde tekne ruhsatı alın

Tekne kayıt ve yenileme süreci basit ve hızlıdır. Ultra Hızlı Kayıt hizmetimizle, bir tekne kaydı 3 ila 5 gün içinde yapılabilir. Bu, AB ICP Işık Kaydı, Birleşik Krallık Bölüm 1 kaydı ve Polonya AB Kaydı için geçerlidir.

Minimal belgeler

Çok fazla belge sunmanıza gerek yoktur. Tekne kaydı sorunsuz bir süreçtir. Hizmetimizin hiçbir konuda endişelenmenize gerek kalmamasını sağlamasını önemli buluyoruz. Geminizi satın aldığınıza dair belgeyi, pasaportunuzu ve kimliğinizi ibraz ederseniz, gerisini biz hallederiz. Müşterilerimiz bize Trustpilot‘ta 5 üzerinden 4,9 puan veriyor. Verdiğimiz sözlerin gerçek olduğundan emin oluruz.

Yat kaydınız veya MMSI lisansınız için BlueWater Kayıt Hizmetleri

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun.

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtları, AIS ve MMSI Hizmeti ve çok daha fazlası gibi hizmetlerin çoğunu tek bir çatı altında yapabilirsiniz. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil.

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Bize info@yachtregistration.services adresinden bir e-posta gönderin veya bizi arayın: +31 58 707 42 39.

30 Nisan 2024