Hollanda ICP Light kaydı artık Avrupa’da kabul edilmiyor

Dutch ICP Light registration no longer accepted in Europe

Mevzuat ve yönetmeliklerde yapılan değişikliklerin ardından, Hollanda ICP Işık kaydı artık tekne kaydı olarak kabul edilmemektedir. Yakın zamana kadar, çok popüler olan Hollanda ICP Işık kaydı AB’deki hemen hemen her ülkede geçerliydi. Ekim 2020’den bu yana, bu tür bir kayıt artık İtalya’da kabul edilmemektedir ve 2021’den bu yana maalesef artık tüm Avrupa’da kabul edilmemektedir.

Hollanda ICP Işık kaydı, bayrak olmadan sadece bir mülk kaydıydı. Bir bayrak, tescilin (Avrupa) makamları tarafından bilinmesini ve geçerli olmasını sağlar.

Bazı durumlarda, bir yatın alıkonulduğu ve ancak sahibi bayraklı bir tekne kaydına geçtikten sonra marinadan ayrılmasına izin verildiği olmuştur. Bunu önlemek için BlueWater Kayıt Hizmetleri, size ve isteklerinize uygun bir tekne kaydı aramanızı önerir. Üç farklı tekne kaydı sunuyoruz.

  • Popüler ve uygun fiyatlı Polonya tekne tescili
  • Hollanda Dünya çapında kayıt
  • Birleşik Krallık Bölüm 1 kaydı

Şu anda, Polonya tekne kaydı en popüler tekne kaydıdır. Tüm dünyada geçerlidir, muayene gerekmez ve geçici ruhsatı birkaç gün içinde alırsınız. Bu sayede neredeyse hemen suya girebilirsiniz. Bu tekne kaydının başka neler sunabileceğini merak ediyor musunuz? Polonya tekne kaydı hakkındaki bilgi sayfamıza bir göz atın.

Yat kaydınız veya MMSI lisansınız için BlueWater Kayıt Hizmetleri

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun.

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtlarına veya AIS & MMSI Hizmetine bir göz atın. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil.

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

30 Nisan 2024