Çevrimiçi bir Polonya tekne kaydı talep edin

Request a Polish boat registration online

Polonya tekne kaydı bugünlerde daha popüler hale geldi. Polonya tekne kaydı talebi çevrimiçi olarak kolayca yapılabilir. BlueWater Kayıt Hizmetleri, tekne kayıtları söz konusu olduğunda Avrupa pazar lideridir. Tüm süreci adım adım otomatikleştirdik.

Dünya Çapında Geçerlidir

İlk avantaj, bir Polonya tekne kaydının dünya çapında geçerli olmasıdır. Yatınız veya tekneniz bu bayrak altında tescil edildiğinde, endişelenecek hiçbir şeyiniz kalmayacaktır. Gemiyi ister rekreasyon amaçlı ister iş amaçlı olsun istediğiniz yere götürebilirsiniz.

Resmi Polonya kaydı

Polonya tekne tescili almayı planladığınızda, dolandırıcılık olmayacağından emin olabilirsiniz. Geminiz resmi bir kayıt alacak ve size teknenizi yerel ve uluslararası sulara götürme hakkı verecektir. Hiçbir kuralı ihlal etmeyeceksiniz.

Tüm milletler için mümkün

Polonya’da ikamet etmiyorsunuz ama yine de teknenizi Polonya bayrağı altında kaydettirmek mi istiyorsunuz? O zaman endişelenecek bir şey yok çünkü tüm ulusların tekneleri veya yatları için bu özel bayrağı almaları mümkün. Nasıl? AB’de yaşamadan Polonya tekne kaydı hakkında bir blog yazdık. Bu konu hakkında daha fazla bilgi için blogumuzu okuyun.

Hızlı Polonya tekne kaydı

Bir teknenin gururlu sahibi olduğunuzda ve ufka yelken açmak istediğinizde, yelken açabilmek için teknenizi mümkün olan en kısa sürede kaydettirmek isteyebilirsiniz. Yatınızı kaydettirebileceğiniz birçok bayrak olduğundan, gemi 3 ila 4 hafta içinde tescil edildiğinden Polonya bayrağı optimum bir seçimdir. Bu, diğer tekne kayıtlarıyla karşılaştırıldığında oldukça rekabetçi bir zaman dilimidir. Acelen mi var? Ardından, Ultra Hızlı Prosedürümüz aracılığıyla teknenizi 5 gün içinde kaydetmemize izin verin.

Ultra hızlı prosedür mevcut

Polonya tekne kaydınızı 5 gün içinde almak için ultra hızlı prosedüre başvurabilirsiniz. İşleri hızlandırmak için yapmamız gereken ekstra masraflar nedeniyle bu hizmet için biraz ekstra ücret alıyoruz. Kayıt sertifikanızı kurye ile alacaksınız.

Çeviri gerekmez

Belgeleri Lehçe’ye tercüme ettirmeniz veya dili öğrenmeniz gerekeceğinden endişeleniyorsanız, endişelenmeyin. Online tekne kayıt işlemi aracılığıyla gerekli belgeleri bize gönderin, biz her şeyi halledelim. BlueWater Kayıt Hizmetleri tüm belge süreciyle ilgilenecektir.

Yat araştırması yok

Tekneniz 24 metrenin altındaysa yat sörveyine gerek yoktur. Tekne kaydı için kolayca başvurabilirsiniz ve kayıt sertifikanızın elinizde olacağını bilmeden önce. Tekneniz 24 metreden uzunsa, bir yat sörveyi yaptırmanız gerekmektedir. Bu konuda herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Polonya tekne kaydı ömür boyu geçerlidir

Polonya tekne kaydının popülerliğinin arkasındaki önemli bir neden, kayıt sertifikasının ömür boyu geçerliliğe sahip olmasıdır. Yeni bir tane almanıza veya eskisini tekrar tekrar yenilemenize gerek yok. Resmi belgelerinizi aldıktan sonra, o tekne için bir daha asla tekne kaydı talep etmeniz gerekmeyecektir.

Yat kaydınız veya MMSI lisansınız için BlueWater Kayıt Hizmetleri

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun.

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtları, AIS ve MMSI Hizmeti ve çok daha fazlası gibi hizmetlerin çoğunu tek bir çatı altında yapabilirsiniz. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil.

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

30 Nisan 2024