BlueWater Kayıt Hizmetleri ile tekne kaydı

Boat registration with BlueWater Registration Services

Suyun hiç bitmeyen uzantıları, okyanusun uzaklarındaki pitoresk alanlar, büyüleyici gün doğumu ve gün batımı. Her tekne severin deneyimlemek istediği bir rüya.

Tecrübeli bir tekne sahibi veya satıcısı, bir tekneye sahip olmanın görünenden çok daha fazlası olduğunu bilir. Tüm bunlardan ancak geçerli bir tekne kaydınız olduğunda yararlanabileceksiniz. Dolayısıyla, bir gemi edindikten sonra, bir sonraki adım, seçtiğiniz bir yargı yetkisinin bayrağı altında tescil ettirmektir. Başka birine gitmeden önce, BlueWater Kayıt Hizmetlerinin size sunabileceği avantajlar hakkında biraz fikir vermek istiyoruz.

Hızlı ve Verimli

Bir yat satın aldığınızda, onu uçsuz bucaksız okyanusa çıkarmak ve ondan en iyi şekilde yararlanmak için bir dakika bile beklemek zordur. Limandan limana yelken açabilmek için teknenizi kaydettirmeniz önemlidir. Eğer yapmadıysanız, başınız ciddi bir belaya girebilir. BlueWater Kayıt Hizmetleri, teknenizin birkaç gün içinde bile kayıt altına alınmasını sağlayan hızlı ve verimli bir süreç sunar.

Düşük oranlı tekne kaydı

BlueWater Kayıt Hizmetleri, rekabetçi fiyatlar ve evrak işlerinde tam şeffaflık sunar. Kayıt işlemi sırasında, gizli ücretlerle ilgili herhangi bir sürprizle karşılaşmayacaksınız. Olabildiğince düşük sabit oranlar alacağınızdan emin olabilirsiniz.

AB pasaportu olmayan tekne sahipleri için tekne kaydını mümkün kılıyoruz

AB pasaportunuz yok mu? Endişelenecek bir şey yok çünkü böyle bir durumda da geminizi yasal olarak ve tüm doğru evraklarla kaydediyoruz. Personelimiz yılların deneyimine sahiptir ve tekne kayıtları konusunda Avrupa pazar lideri olarak tanınmaktayız.

Mükemmel müşteri hizmetleri

Yat kayıt işiniz tamamlandıktan sonra, size sürekli uzmanlık hizmetleri sunmayı amaçlıyoruz. Herhangi bir noktada herhangi bir sorun ortaya çıkarsa, doğru rehberlik ve desteği alırsınız. Bunun için personelimiz haftanın 7 günü, yılın 365 günü hizmetinizdedir.

Tekne kaydı ile ilgili çeşitli hizmetler

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Polonya Tekne Kaydı, AB ICP Işık Kaydı, AIS ve MMSI Hizmeti ve çok daha fazlası gibi hizmetlerin çoğunu tek bir çatı altında yapabilirsiniz. Ana işimiz tekne kaydı, başka bir şey değil. Bizimle çalışmak, çok sayıda deneyime sahip nitelikli, kaliteli ve rekabetçi bir şirketle çalıştığınız anlamına gelir. Hepsi tekne kayıtlarına odaklandı.

Feel free to get in contact with us. Our service staff is happy to help you with any questions.
30 Nisan 2024