Avrupa’da yelken açmak için en iyi yerler

Best places to sail in Europe

Tekne insanı mısınız ve şehir hayatını da seviyor musunuz? O zaman bu blog sizin için mutlaka okunmalı. Çünkü güzel bir şehri bir tekneden gözlemlemekten daha iyi ne olabilir? Bu blogda Avrupa’da yelken açabileceğiniz en güzel şehirleri ele alıyoruz.

Stockholm, İsveç

Stockholm İsveç’in başkentidir. İsveç 14 ‘adadan’ ve bu adaları birbirine bağlayan 57 köprüden oluşmaktadır. Burada Djurgårdsbrunns kanallarında güzel bir tekne turuna çıkabilir ve sonunda sizi 17. yüzyıldan kalma savaş gemisiyle ünlü Vasa Müzesi’ne götürecektir. Birçok kanal boyunca ailece piknik yapabileceğiniz plajlar da vardır, en güzelleri Rålambshovsparken’de bulunabilir. Ancak Stockholm’de, güzel vintage mağazalar ve harika bir manzaraya sahip havalı barlar bulabileceğiniz Södermalm’a giden bir tekneye de binebilirsiniz.

Stockholm, İsveç

Hamburg, Almanya

Neoklasik binalar: Hamburg’un simgesi budur. Şehir birçok kanaldan oluşuyor ve evlerin üzerine inşa edildiği yükseklik benzersiz ve görülmeye değer.

Hamburg, Almanya

Brugge, Belçika

Batı Flandre’nin güzel başkenti bize göre hafife alınıyor. Bu bakımlı kasaba kanalları ve Gotik mimarisiyle tanınmaktadır. Brugge’de tekneyle gezinmek mimari meraklıları için bir zorunluluktur. Brugge’de dünyanın başka bir yerinde bulamayacağınız bir yapı tarzı bulacaksınız ve bu bir tekneden güzel bir şekilde sergileniyor.

Brugge, Belçika

Amsterdam, Hollanda

Amsterdam’da toplam uzunluğu 75 kilometre olan 165 kanal bulunmaktadır. Şehir ayrıca 1281 köprüden oluşuyor; gerçekten bir kanal şehri. Böylece şehrin büyük bir kısmını sudan da görebilirsiniz. Amsterdam’da kullanabileceğiniz birkaç rota vardır. Örneğin, yeşili sevenler için 10 kilometrelik bir plantasyon rotanız var. Amsterdam’ın sıcak noktalarından geçen ve birçok yerde kolayca demirleyebileceğiniz bir mutfak rotanız var. Ayrıca şehrin en özel mimarisini görmek için mimari rotanız da var. Bu rotaları tur tekneleri ile yapabileceğiniz gibi kendiniz de yapabilirsiniz. Önerilerden biri de IJ’de yelken açmaktır. Kuzey Denizi’ne IJ üzerinden girebilirsiniz.

Amsterdam, Hollanda

Venedik, İtalya

Venedik, hayatınızda mutlaka bir kez görmeniz gereken güzel bir su şehridir. Şehir, sadece bir gondola binmek ve Venedik’in güzel sokaklarında gezinmek için bile görülmeye değerdir. Yüksek sezonda buranın oldukça yoğun olması boşuna değil. Şehrin kendisi bir tablo gibidir ve özümsenecek fazlasıyla kültür vardır.

Venedik, İtalya

Teknenizi kaydettirin

Tüm dünyayı sudan keşfetmek için bir tekne kaydı mı arıyorsunuz? BlueWater Kayıt Hizmetlerinden alınan tüm Yat kayıtları dünya çapında geçerlidir. Tüm farklı tekne kayıtlarını burada karşılaştırın.

Yat kaydınız için BlueWater Kayıt Hizmetleri

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun.

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtları, AIS ve MMSI Hizmeti ve çok daha fazlası gibi hizmetlerin çoğunu tek bir çatı altında yapabilirsiniz. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil.

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

30 Nisan 2024