AB’de yaşamadan Polonya tekne kaydı

Polish boat registration without living in the EU

AB yasa ve yönetmeliklerinden yararlanmak ve teknenizi Polonya bayrağı altında kaydettirmek mi istiyorsunuz? Bu durumda, AB’de yaşamıyor olsanız bile Polonya’da tekne ruhsatı almanız mümkündür. Teknenizi Polonya bayrağı altında kaydettirmenin çeşitli faydaları vardır.

Polonya tekne kaydının faydaları

Teknenizi Polonya’da kaydettirmek, üç hafta içinde hazır olan hızlı bir kayıt işlemidir. Aceleniz varsa, bu tekne kaydı Ultra Hızlı Kaydımızı kullanarak 5 gün içinde de mümkündür. Bu hizmet için fazladan zaman ayırmamız gerektiğinden biraz daha fazla ücret alıyoruz. Polonya tekne kaydı dünya çapında geçerlidir ve tüm milletler tarafından talep edilebilir.

Polonya tekne kaydı talep etmek için denizcilikle ilgili herhangi bir kısıtlama ve Lehçe tercüme gerekmez. Teknenizi Polonya bayrağı altında kaydettirdikten sonra, tekneniz ömür boyu tescil edilmiş olur. Teknenizi BlueWater Kayıt Hizmetlerine kaydettirirseniz, daha az zaman ve maliyetle sorunsuz bir kayıt sürecine güvenebilirsiniz. Eğlence amaçlı ve ticari yat ve tekne kayıtlarında Avrupa pazar lideriyiz.

Polonya yat kaydı için kimler uygundur?

Herhangi bir kısıtlama yoktur. Yat ya da tekne sahibi olan herkes teknesini Polonya bayrağı altında kaydettirebilir. AB vatandaşı olmayanlar bile geçerli bir Polonya tekne kaydı alabilirler. Bu durumda, Polonya’da veya hatta AB’de ikamet etmeden sizin için çeşitli seçeneklerimiz var.

Süreç nedir?

BlueWater Kayıt Hizmetleri sizin için bir Avrupa Birliği şirketi kuracak ve satış senedini imzalayarak gemi mülkiyetinizi bu şirkete devretmeniz gerekecektir. Bu yeni şirket tescil süreci üç ila dört hafta sürebilir. Sizin için kurduğumuz bu şirket aktif değil ve sadece teknenizin kaydı için kullanıyoruz. Bu şirketin tek hissedarı ve yöneticisi siz olacaksınız.

Polonya tekne kaydı için gerekli belgeler

  • Satış faturası
  • Tekne el kitabı veya sörvey raporu veya tonaj sertifikası 14.00 metreden uzun yat
  • Fotoğraf gövde numarası
  • CE sertifikası ve CE plakasının fotoğrafı
  • Motor plakasının fotoğrafı
  • Yat 15.00 metreden uzunsa, Polonyalı bir müfettiş tarafından düzenlenmiş bir denetim raporuna da ihtiyacımız var. (tescil belgesinin verilmesinden itibaren 1 yıl içinde)

Nasıl çalışır?

Tekne kayıtları söz konusu olduğunda Avrupa pazar lideriyiz. Bu nedenle sistematik ve hızlı çalışıyoruz. Web sitemizde basit bir adım adım Polonyalı tekne kayıt formu bulacaksınız. Talebinizi tamamlayabilmemiz için aşağıdaki adımları izlemenizi, gerekli alanları doldurmanızı ve gerekli belgeleri yüklemenizi rica ederiz.

Tekne kaydınızı işleme koymak için ihtiyacımız olan her şeye sahip olduğumuzda, size bir fatura gönderilecektir. Ödemenizi yaptıktan sonra kayıt işlemine başlayacağız. Kayıt tamamlandığında, tüm resmi belgeleri kurye ile alacaksınız.

Yat kaydınız veya MMSI lisansınız için BlueWater Kayıt Hizmetleri

Lütfen 10 yıldan fazla hizmet siciline sahip deneyimli bir tekne tescil şirketi olduğumuzu unutmayın. Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veriyoruz. Herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hizmetlerimizden memnun kalan müşterilerimizin bize ilettiği görüşleri okuyun.

BlueWater Registration Services, müşterilerine tekne kaydı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir şirkettir. Farklı yat kayıtları, AIS ve MMSI Hizmeti ve çok daha fazlası gibi hizmetlerin çoğunu tek bir çatı altında yapabilirsiniz. Ana işimiz yat kaydı, başka bir şey değil.

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Servis personelimiz her türlü sorunuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Bize info@yachtregistration.services adresinden bir e-posta gönderin veya bizi arayın: +31 58 707 42 39.

30 Nisan 2024